×

Maand van de markt in Halle

Vorig jaar was de Week van de Markt een groot succes. De provincie Vlaams-Brabant maakt er daarom dit jaar met de Maand van de Markt in april een uitgebreidere editie van. En Halle doet natuurlijk ook weer mee. Zo willen we lokaal winkelen op de markt stimuleren.

De markt is een plaats waar je verse producten kan kopen die lokale handelaars met de nodige zorg voor jou hebben geselecteerd. Naar de markt gaan is ook een ervaring op zichzelf. Een babbel met de marktkramer of een wachtende klant, de gezellige drukte, de lekkere geuren die je tegemoet komen … Kortom, een perfecte uitstap.

Meer dagen, meer kansen om te winnen

Het concept is intussen bekend. Per aankoop ontvang je tijdens de Maand van de Markt een invulbon van de marktkramer. Je vult je gegevens in, deponeert de bon in een urne en maakt kans om te winnen. Dit jaar kan je ook digitaal meedoen met deze actie aan de hand van een unieke QR-code. Meer kans om te winnen dus! Voor elke markt zullen er winnaars worden uitgeloot. De uiteindelijke prijsuitreiking is op donderdag 28 april.

De voddekesmarkt is terug

Vorig jaar hadden we de pech dat de Week van de Markt viel in een week waarin er geen voddekesmarkt was. Maar niet getreurd! Want dankzij de uitbreiding naar de ‘Maand van de Markt’ krijg je de kans om de voddekesmarkt meerdere keren te bezoeken.

Kom dus ook de lokale handelaars steunen en genieten van de gezellige sfeer op de Halse markten!

Meer info en contact