×

Vind een pand voor jouw zaak

Gemeente
Type pand
Status
Oppervlakte
Prijs
Arkenvest 12Arkenvest 12

Arkenvest 12

Handelspand | Verkoop

Naast het oude Belgacomgebouw in het hartje van Halle is deze handelsruimte te koop. Dit pand is uniek door zijn uitzonderlijke ligging, moderne architectuur en oppervlakte. Deze unit kan vergroot worden tot 802m². Casco-afwerking. Parkeerplaatsen beschikbaar. Perfect als winkel, kantoor, uitoefenen vrij beroep,... Wenst u meer informatie over deze bijzondere plek, neem dan zeker contact met ons kantoor.

GevelGevel

Arkenvest 6

Handelspand | Verkoop

RESIDENTIE NO’AH- Het oude Belgacomgebouw in het hartje van Halle krijgt een nieuwe bestemming. Achter de prachtige Art Deco-gevel komt het verhaal van NOA’H, een kleinschalig nieuwbouwwoonproject met 23 ruime appartementen en drie commerciële ruimtes. NOA’H ligt centraal in de stad op wandelafstand van belangrijke winkels, scholen en zorgvoorzieningen. Dit gelijkvloers heeft een oppervlakte van ca. 376 m², bestaande uit een open winkel/kantoorruimte +afzonderlijke bergruimte.

Auguste Demaeghtlaan 166Auguste Demaeghtlaan 166

Auguste Demaeghtlaan 166

Handelspand | Verhuur

BAANLOCATIE CA. 534 M2 MET PARKING

Commerciële ruimte te huur, gelegen op een uitstekende baanlocatie te Halle op de voormalige ALDI site. Het gebouw is compleet gerenoveerd. Retailers in de buurt: MC Donalds, Heytens, Van Haren, Gamma, (toekomstig) ING kantoor.

GevelGevel

Basiliekstraat 103

Handelspand | Verhuur

Handelspand te huur in de verkeersvrije Basiliekstraat

Ruime centraal gelegen commercieel vastgoed te huur in de verkeersvrije winkelstraat van Halle, naast sportwinkel Allonsius.
Onmiddellijk vrij. Bezichtigen na afspraak.

GevelGevel

Basiliekstraat 118

Handelspand | Verkoop

In het centrum van Halle staat dit karaktervol pand te koop. Ideaal gelegen in het centrum van Halle en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Oppervlakte van 209 m². Pand is te renoveren. Grondoppervlakte: 94m². Indeling gelijkvloers: open ruimte met achteraan sanitair gedeelte. Eerste verdieping: circa 35m² met vides naar gelijkvloers. Tweede verdieping: 2 ruimtes met toiletaansluiting, circa 35m². Dakverdieping: circa 35m². Dakstructuur en onderdak vernieuwd. PVC dubbele beglazing en verwarming op gas.

GevelGevel

Basiliekstraat 121

Handelspand | Verkoop

Een deels gerenoveerd handelspand bestaande uit een groot handelsgelijkvloers en 2 appartementen, gelegen in de verkeersvrije winkelstraat: Gelijkvloers (229m2): ruime, gerenoveerde handelsruimte, trap aan de voorzijde naar de verdiepingen werd (nog) niet gecreëerd, achterin bevindt zich een trap leidend naar een achterin gelegen verdieping Eerste verdieping (113m2): A) gedeelte gelegen langs straatzijde (66m2): appartement 1: inkom, leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging, terras; B) gedeelte gelegen langs achterzijde (47m2): nieuw dak, keuken voor het personeel (4m70x

GevelGevel

Basiliekstraat 16

Handelspand | Verkoop

In het centrum van Halle op een commerciële topligging : karaktervol gebouw met winkelruimte, stockruimte en woonst. Bestaande uit: Op het gelijkvloers: winkelruimte (33.67m² - met authentieke toog), sas - traphal en toilet + lavabo (9.85m²), geïnstalleerde keuken met eethoek(13.83m² - verlek, kookplaat, damkap, oven, microgolfoven, koelkast), salon - zithoek (16.73m²). Op de eerste verdieping: traphal (6.70m²), 2 slaapkamers (23.89m²/16.90m²), 3e kamer, eventueel bureel-werkkamer (16.32m²), badkamer (5.05m² - ligbad, lavabo,toilet).

GevelGevel

Basiliekstraat 27

Handelspand | Verkoop

Handelspand/renovatieproject met een totale oppervlakte 980m² met tal van mogelijkheden gelegen in het centrum. Het bestaat uit 2 kadastrale percelen en is ideaal geschikt voor een renovatie/nieuwbouwproject. Werken met verdeelsleutel is mogelijk. (eigenaar zou graag commerciële ruimte en eventueel appartement willen behouden). Er werd reeds een project uitgetekend met 6 units en een commercieel gelijkvloers.

GevelGevel

Basiliekstraat 47

Handelspand | Verkoop

Zeer goed gelegen handelspand (midden Basiliekstraat) op de gelijksvloer winkel 52 m² (stockruimte , wc , keuken).
Op de 1ste , 2de en 3de verdiep volledig te renoveren appartement 92 m² , living , 3 slaapkamers , wc , badkamer , terras.
Mogelijkheid om aparte ingang langs voorgevel te maken. De 2 naastgelegen panden staan ook te koop, opportuniteit voor groter project.
Bieden kan vanaf 280.000 €

GevelGevel

Basiliekstraat 58

Handelspand | Verkoop

Uitstekend gelegen, in de belangrijkste winkelstraat van Halle. Ruim en efficiënt ingericht interieur met etalage, burelen, etalagewand, kasten, vergaderruimte,.. Ideaal als kantoor, winkel, praktijkruimte,… Verdeeld over vijf verdiepingen, met een bruikbaar vloeroppervlakte van 268 m². Op de vierde en vijfde verdieping bevindt zich een studio met keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Ramen met hoogrendementsglas. Centrale verwarming op gas. Airco aanwezig in de burelen.

GevelGevel

Basiliekstraat 71

Handelspand | Verhuur

Pop-up handelspand te huur

Zeer goed gelegen handelspand in de grootste winkelstraat en de historische stadskern van Halle. Zeer goede ligging in het midden van de straat waar de meeste voetgangers voorbij komen. Mogelijk Pop-up contract (max 1 jaar) 2 etalages, ruimte van 52 m² , apart toilet. 14 m diep op 3,22 m breed.

GevelGevel

Brusselsesteenweg 7

Handelspand | Verhuur

Handelsruimte met grote vitrine en perfecte zichtbaarheid (+/- 90,00m²), achteraan ruimte met keuken en wc (7,20m²). Onmiddellijk beschikbaar. Gelegen vlakbij parking, shop& go plaatsen. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.